Nyilvántartási feladatok

Egy szociális szolgáltatónak a nyilvántartási feladatok a legnagyobb adatnyilvántartási feladatkör.

A gyógyszerek nyilvántartása menüben a teljes körű gyógyszer raktárkészlet vezetésére nyílik lehetőség. Elkészíthető az intézményi  gyógyszer leltár is . Ebben a menüben nyílik lehetőség a vények megírására, vagy a szakorvosi vizsgálatok teljes körű vezetésére is.

Adományok anyagok nyilvántartása menü alkalmazása elengedhetetlenül fontos a szolgáltatások raktárkészleteinek (pl: ingóleltár, helyiség leltár, fogyóeszköz leltár, tárgyi eszköz leltár , stb.)  összeállításához és a raktármozgások vezetéséhez.

Az ellátottak  vagyonának kezelésére négy menü ad teljes körű segítséget:

  • Ellátottak értékpapírjainak nyilvántartása
  • Ellátottak készpénzének nyilvántartása
  • Ellátottak betétkönyveinek nyilvántartása
  • Fogyatékosok készpénz nyilvántartása

A szolgáltatók az együttműködéseket részletesen dokumentálják az ellátást igénylők számára , így a Dokumentumok nyilvántartása menüvel nagyon leegyszerűsödik ezen dokumentumok  rendszerezése.

Jelentős feladatot ró a szolgáltatást nyújtók számára az ellátottak szállítása,mert a szállítások hatékony szervezése komoly költség megtakarítást eredményezhet. A betegszállítás programozása, nyilvántartása menü a hatékony betegszállítás megszervezését teszi lehetővé.

A karbantartási feladatok végrehajtása mindig nehezen megvalósítható naprakészen. A HCMC programcsomag Anyag eszköz és munkamegrendelés  menüje összekapcsolja  a feladat végrehajtásban érintetteket és naprakész információt nyújt. Segítségével nem szükséges a személyes „ügyintézés”.

Portaszolgálat eseménynaplója, Takarítás nyilvántartás menü a szolgáltató központok  portaszolgálatának nyilvántartási feladatait  segíti.

img