Ápolási-gondozási feladatok tervezése, nyilvántartása

Az ápolást-gondozást biztosító ellátások teljes körű napi szakmai feladatainak nyilvántartására ad lehetőséget a HCMC programcsomag a tervezéstől a végrehajtás dokumentálásáig.

A   modul lehetőséget biztosít  személyes gondoskodást nyújtó  alap és szakellátási feladatok keretén belül a Fizikai adatok, Mentális adatok, Foglalkoztatási adatok egyénenkénti részletes megtervezésére, amelyekből elkészíti a program az Egyéni gondozási tervet a napi gondozási feladatok konkrét meghatározásával. A feladat végrehajtáshoz egy feltöltött szakmai kifejezéseket  tartalmazó segédadatbázis nyújt segítséget, melyben szerepelnek gondozási diagnózisok, gondozási célok, gondozási feladat minták, melyek az intézmény szakmai profiljának megfelelően szabadon bővíthetők.

A gondozási feladatokon túl az  ápolási terv elkészítésére és az elvégzett feladatok teljes körű nyilvántartására is lehetőséget biztosít a HCMC programcsomag.

Ha a teljes körű gyógyszer nyilvántartás kialakítására van szükség, ha a napi ápolási-gondozási feladatok nyilvántartásának vezetésére a feladat, vagy  ha életjelenség nyilvántartását kell elkészíteni, ha a decubitus  ápolási folyamatát kell követni  mindenben megbízható és teljes körű segítséget nyújtó partner  a programcsomag.

Nincs ez máskép a napi feladatok nyilvántartását lehetővé tevő eseménynapló vezetésével sem.

A modul 5 menüje és több mint 30 al menüje  szabadon variálhatóan minden szakember nyilvántartási feladatait tudja teljes körűen segíteni  nagyon egyszerű és hatékony, gyors adat nyilvántartási formában.

Tájékoztató kisfilmünkből  részletes információt tud összegyűjteni a modul használatáról.

img