tájékoztató

HCMC 2020!

Ezúton tájékoztatjuk a H-Cloud-Mszoft-Complex szoftver iránt érdeklődőket, hogy 2020. évtől megújult tartalommal  továbbra is magas 

szakmai színvonalon tudjuk segíteni a személyes gondoskodást folytató szociális ellátások szakembereinek nyilvántartási feladatainak hatékony ellátását.

A személyes gondoskodást nyújtó ellátások egyre nagyobb  adatt tartalommal kerülnek megszervezésre a legmegfelelőbb szolgáltatások biztosítása miatt. Ehhez a munkához elengedhetetlen az informatikai háttér. 

A HCMC szoftver egy inteligens munkatárs, aki minden pillanatban és az internet hálózat bármelyik pontján rendelkezésre áll.  Ponotsan hajtja végre a feladatokat. Soha nem tédved  és számára a pillanat nyilvántartása és a különböző folyamatok nyomonkövetése ugyan olyan könnyen és nagyon gyorsan végrehajtott tevékenység.

A szoftver használatának költsége hasonló egy korlátlan használatú mobiltelefon előfizetés   havi költéségéhez. Kérjük mielőtt mérlegel ismerje meg a HCMC-ben rejlő lehetőségeket. Meginvitáljuk a HCMC Világába.

HCMC csapata

slider_pic_1